Istra 1961 poziva na završnu feštu

Kapetan Fausto Budicin i danas će predvoditi suigrače (M. ANGELINI)
Kapetan Fausto Budicin i danas će predvoditi suigrače (M. ANGELINI)

Danas u 18 sati na "Drosini" igrat će Istra 1961 posljednjih 90 minuta ove sezone koja će u povijesti pulskog nogometa biti zabilježena kao najuspješnija.

Bez obzira na konačan ishod susreta 33. kola Prve HNL s viceprvakom i finalistom Kupa Lokomotivom, trener Igor Pamić, njegovi suradnici i igrači na koncu će s punim pravom u društvu svih navijača pulskog kluba proslaviti šesto mjesto, nikad bolje u, eto, 14. sezoni nastupa jednog pulskog kluba među prvoligašima.

Današnji je susret konačno utakmica u kojoj "zeleno-žuti" ne moraju juriti bodove vrijedne prvoligaškog ostanka, već mogu mirnom igrom tražiti pobjedu nad renomiranim suparnikom kako bi na taj način uveličali feštu koja će u i oko kluba trajati i prije, ali zasigurno i još dugo nakon utakmice.

- Pozivam naše vjerne navijače da nas dođu u što većem broju podržati u posljednjoj utakmici sezone i nakon toga da zajedno proslavimo uspješan kraj iste, rekao je onaj čiji se glas tako rijetko čuje u javnosti, ali koji se tijekom cijele sezone niti sekunde ne odvaja od igrača Istre 1961, pomoćni trener Miroslav Kuljanac.

- Mogu samo reći da je jako lijepo trenirati s ovim dečkima, jer su pravi profesionalci i pristup na treninzima je uvijek bio odličan, čemu svjedoče i ostvareni rezultati. (R. CAR)

Zeleno-žuta noć
Današnji susret u pulskom su klubu "poklonili" svojim navijačima. Iz tog su razloga organizirali "Zeleno-žutu noć" nakon punih 20 godina. U šatoru na parkiralištu pored zapadne tribine zabava će početi u 15 sati i s prekidom tijekom utakmice trajati do ponoći. Ulaz je, dakako, besplatan, a zabava u društvu pulskih igrača, Anelida, Vesne Nežić Ružić i Night expressa je osigurana.

Ulaznice
Posljednje ulaznice sezone mogu se kupiti po cijenama od 30 kuna za zapad, 20 za istok i 10 za sjever i to na glavnoj blagajni "Drosine" od 15 sati.

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter