Istra 1961: Potpisao Miličević, stiže branič

Ivan Miličević u "sendviču" između Igora Čaglja i Matea Sušića (M. MIJOŠEK)
Ivan Miličević u "sendviču" između Igora Čaglja i Matea Sušića (M. MIJOŠEK)

Ivan Miličević, 25-godišnji napadač rodom iz Osijeka koji je proljetnu polusezonu proveo u SAD-u u redovima San Antonio Scorpionsa, stigao je jučer u Pulu, potpisao ugovor kojim se obvezao na dvogodišnju vjernost "zeleno-žutima" i danas bi s novim suigračima trebao odraditi prvi trening. Na "Drosini" ubrzano rade na njegovoj "papirologiji" i ako danas uspiju sve riješiti, Miličević će imati pravo nastupa već u Rijeci. Njegovim angažmanom u Istri 1961 još uvijek nisu zaključili prelazni rok.

- Radimo na dovođenju još jednog igrača, a da li ćemo u tome i uspjeti znat će se do kraja ovog tjedna. Ne bismo htjeli izići s njegovim imenom dok sve ne bude gotovo, jedino možemo reći da se radi o defanzivnom igraču - rekao je Neven Šprajcer, savjetnik predsjednika Istre 1961 Mihaila Ščeglova. - Angažiranjem Batarela i Miličevića već smo napravili odličan posao, ako uspijemo zaključiti i ovaj transfer bit će to sjajno, ali bez obzira na sve u našim redovima nema nikakve euforije, nikakvog ludila. Ne želimo izlaziti s nekakvim bombastičnim najavama, jer Istra 1961 se borila za ostanak u Ligi 16 i Ligi 12 te će nam glavni cilj u Ligi 10 biti osvajanje osmog mjesta. Želimo stvoriti stabilnog prvoligaša i stoga pod svaku cijenu moramo izbjeći devetu poziciju i dodatne kvalifikacije. Nitko sretniji od nas da na kraju budemo četvrti ili peti, ali prioritet nam je što prije osigurati ostanak u ligi.

Organizirano za Rijeku

Već su postavljeni transparenti po cijelom gradu na kojima najvjerniji navijači Istre 1961, Demoni, najavljuju regionalni derbi protiv Rijeke. Organiziraju se i autobusi kojima će se one koji žele biti dio ovog dvoboja u petak odvesti na Kantridu. Mjesta neće nedostajati, a prijave se primaju danas, od 10 do 13 sati na štandu na Gradskoj tržnici te potom od 20 do 22 sata u Klubu navijača u bivšoj vojarni Karlo Rojc. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter