Istra 1961: Potpisan ugovor s novim golmanom

Odradio prvi trening - Chung Woon (M. ANGELINI/arhiva)
Odradio prvi trening - Chung Woon (M. ANGELINI/arhiva)

Početak drugog tjedna priprema pulskog nogometnog prvoligaša obilježili su povratak Chunga Woona, potpisivanje ugovora s mladim golmanom Ivanom Brkićem te dolazak još dvojice igrača na probu - crnogorskog napadača Danka Kovačevića i zadnjeg veznog Domagoja Boljata.

I trening, naporni jutarnji trening tijekom kojeg su igrači pod paskom kondicijskog trenera Elvisa Peršića nizali sprinterske dionice od 200 metara. S obzirom da je već oko 10 sati nemilosrdno pržilo iznad "Drosine" - ubitačno. No, kako je ovo jedna posve nova momčad u odnosu na onu lanjsku, koja je ostvarila rekordan plasman u Prvoj ligi osvajanjem šestog mjesta, vremena za gubljenje nema.

- Pripreme su mi prekratke da bih od ovih novih igrača dobio točno ono što želim i zato moramo naporno raditi i polako ove nove uklopiti u jezgru koja nam je ostala od prošle sezone, govorio je trener Igor Pamić dok je s tribine pomno nadgledao igrače. "Dolaskom Boljata na probu, a riječ je o zadnjem veznom koji je bio u Hajduku i Mosoru, te skorom dolasku zadnjeg veznog Olivera Petraka, s kojim ćemo odmah potpisati ugovor, mi smo praktički zatvorili sve pozicije osim napadača. Sad mi samo nedostaje jedan pravi napadač da imamo kompletnu momčad. Ovo su sve mladi igrači, spremni na rad, i treba ih samo pravilno usmjeriti i uigrati."

Danas (18.30) s Agencijom Umag

Nogometaši Istre 1961 danas će s početkom u 18.30 sati na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" protiv Agencije Umag odigrati drugu pripremnu utakmicu. Prvu su odigrali međusobno u Štinjanu u subotu, a danas će trener Pamić pružiti priliku svim svojim igračima da odigraju po 45 minuta. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter