Istra 1961: Potpisali Josip Ćorić i Aleksandar Ilić

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danas je dvogodišnji ugovor s Istrom 1961 potpisao Josip Ćorić. Rođen prije 24 godine u Zagrebu, Ćorić je vezni igrač koji je prve nogometne korake napravio u Rudešu, odakle je preko Moslavine stigao u austrijski Seekirchen. Put ga je potom odveo u Češku, u redove Slovan Libereca, odakle je preselio u Slovačku gdje je branio boje Spartaka iz Trnave i Dunajske Strede.

Prošlu sezonu igrao je za drugu momčad austrijskog Red Bull Salzburga, a u karijeri je upisao i četiri nastupa za juniorsku reprezentaciju BiH na kojima se dvaput upisao u strijelce. U Pulu ne stiže nespreman jer je posljednja tri tjedna trenirao s igračima Lokomotive.

Vjernost "zeleno-žutima", i to trogodišnju, potpisao je Aleksandar Ilić. Riječ je o 19-godišnjem napadaču koji se već dva tjedna nalazi u Puli na probi tijekom koje je zadovoljio ukuse trenera Igora Pamića. U Istru 1961 je stigao iz bosanskohercegovačkog drugoligaša Drine iz Zvornika, za koju je u prošloj sezoni postigao devet golova i upisao deset asistencija.

Protiv Lokomotive u ponedjeljak

Iz ureda Josipa Breznog, povjerenika za natjecanje Prve HNL, stigla je danas na "Drosinu" obavijest da će Istra 1961 domaću utakmicu četvrtog kola protiv Lokomotive odigrati u ponedjeljak, 5. kolovoza, u 20.15 sati. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter