Istra 1961: Ponude za Milića i Križmana

Sandi Križman (M. MIJOŠEK)
Sandi Križman (M. MIJOŠEK)

- Dobili smo službenu ponudu za Hrvoja Milića iz jednog ukrajinskog kluba, ali smatramo da je odšteta od 250 tisuća eura koju su nam oni ponudili premala i za te novce mi Milića ne mislimo prodavati, jer on vrijedi puno više. Upoznat je s time i predsjednik Ščeglov koji je rekao da ne želi ni čuti o tome, rekao je trener Istre 1961 Igor Pamić.

- Dobili smo ponudu i za Sandija Križmana iz Belgije, no u njegovom je slučaju odšteta 200 tisuća eura i njegova prodaja pod tim uvjetima također ne dolazi u obzir, dodaje.

- Smatramo da će oni postići bolju cijenu, trebaju samo odigrati dobru polusezonu. Križman nije bio ni blizu onoga što zna i može, pogotovo na planu realizacije, ali i svega drugoga. Što se tiče Milića, bez obzira na njegova jako dobra izdanja, on ima još puno prostora za napredak.

Milić je definitivno u ovom trenutku najzanimljiviji eksponat u "zeleno-žutom" izlogu. Najprije je interes za njega pokazao Dinamo, a sad kad je stigla i konkretna ponuda iz Ukrajine, možda joj "modri" odluče kontrirati, bez obzira na to što oni na toj poziciji imaju Ibaneza s kojim navodno namjeravaju produžiti ugovor. S druge strane, čelne ljude pulskog prvoligaša previše ne zanima gdje će se neki igrač prodati, jedino je bitno za koliko će se prodati.

- Roce je dobio neke ponude da ode na probu, ništa konkretno. Da budem iskren, nisam nikad bio za tu opciju, ali ako u klubu odluče da ga puste, ja ću se složiti. Roce nije star igrač, ali ipak ima neke godine i možda mu baš iz tog razloga u klubu odlučimo izići ususret, naglasio je Pamić.

- Ovo je dobra momčad i potrebno joj je da se samo malo nadogradi,  nadam se da ćemo imati i nešto više sreće, pogotovo što se tiče ozljeda, te da pritom neće biti toliko sudačkih pogrešaka na našu štetu. No, svjestan sam da će se moje želje teško ispuniti, zaključio je Pamić

- Od dolazaka zasad nema ništa, teško nam je uopće s nekim i pregovarati dok je ovakva financijska situacija. Nude nam se neki provjereni, dobri igrači, međutim mi u ovom trenutku nismo u mogućnosti niti razgovarati o tome, jer kako da uđemo u neke razgovore kad novca nemamo - svjestan je Paminjo trenutačnog stanja u klubu. (Ivica CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter