Istra 1961 ostaje prvoligaš?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Neizvjesnost oko imena klubova koji ce 23. srpnja krenuti u novu sezonu Prve hrvatske nogometne lige sve je manja. Konacna odluka trebala bi biti donesena 20. lipnja kad ce se sastati Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, a najnovije neslužbene informacije govore da su zakljucci koje ce na tom sastanku donijeti ljudi koji upravljaju nogometom u Hrvata manje-više poznati.

S obzirom da gdje ima dima obicno ima i vatre, spremni smo povjerovati u to da ce elitni razred hrvatskog nogometa dobiti samo jednog novog clana - Lucko, dok bi u niži rang potonuo Hrvatski dragovoljac, što znaci da bi Lokomotiva i Istra 1961, dvije momcadi koje su se nakon okoncanja sezone našle ispod crte, sacuvale prvoligaški status.

U Puli su skoro pa uvjereni da ce rasplet cijele ove price ici njima u korist.

- Na žalost, mi nismo uspjeli kroz rezultate ostvarene na terenu sacuvati prvoligaški status, no sad bi mogli to ostvariti na racun tude aljkavosti i nezainteresiranosti. Budite uvjereni da ako dobijemo novu priliku, siguran sam da cemo je ovoga puta znati iskoristiti - uvjeren je Pamic koji je svjestan da je Istra 1961 vec u zaostatku za ostalim prvoligašima i, ako u ponedjeljak dobije zeleno prvoligaško svjetlo, momcad mora odmah prionuti radu.

- Da budem iskren, svim smo igracima jucer javili da u ponedjeljak navecer dodu u klub, jer smo previše vec vremena izgubili i ništa više ne smijemo prepustiti slucaju. Ako se situacija ne rasplete po našim željama i postanemo drugoligaši, poslat cemo igrace natrag na odmor, a ako odluka bude pozitivna, u utorak krecemo s pripremama za novu sezonu. (Ivica CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD CETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter