Istra 1961 osakaćenog sastava protiv Hajduka

Ante Batarelo ozlijedio leđa (M. ANGELINI)
Ante Batarelo ozlijedio leđa (M. ANGELINI)

U subotu s početkom u 19 sati Istra 1961 će protiv Hajduka u 16. kolu Prve HNL nastojati nastaviti lijepu tradiciju osvajanja bodova.

- Imao sam već gotovu momčad za ovo gostovanje, ali mi je ozljeda Križmana pokvarila planove. Baš šteta, jer Jo i Križman u tandemu  naša su glavna napadačka snaga,  kaže trener Istre 1961 Igor Pamić.

Križman će zbog problema s vratom preskočiti gostovanje u Splitu, ali, nažalost, neće biti i jedini.

- Problem je što u Split neću voditi niti Havojića koji još nije spreman za nastup nakon ozljede skočnog zgloba, a na posljednjem treningu uoči puta vidjet ću kakva je situacija s Batarelom koji je dobio jak udarac u leđa protiv Osijeka. Znamo da nam je Miličević ozlijeđen i da će biti izvan treninga tri do četiri tjedna, tako da ovoga trenutka zaista ne znam koju ću jedanaestoricu u subotu poslati na travnjak. Samo se nadam da ću moći računati na Radonjića koji je prije kraja napustio trening zbog istegnuća aduktora.

Uza sve probleme s napadačima, trener Pamić i dalje muku muči i s pozicijom desnog beka. Otkad se razbolio Horvat na toj poziciji igra svestrani Obšivač. Postojala je mogućnost da tu pomogne Ukrajinac Tomakh koji igra baš na poziciji desnog beka, ali on i dalje u Ukrajini čeka "papire" za ulazak u Hrvatsku. (R. CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD PETKA.


Podijeli: Facebook Twiter