Istra 1961: Woon upitan za Zadar

Chung Woon (M. MIJOŠEK)
Chung Woon (M. MIJOŠEK)

Nema odmora za liječničku službu Istre 1961. Kako nekog igrača vrate na travnjak, tako na ispražnjeni krevet u ambulanti zalegne neki novi. Ovaj put riječ je o Chung Woonu, koji je na utakmici protiv Dinama ozlijedio koljeno, a kasniji ultrazvuk je pokazao da je Korejac zadobio manju rupturu ligamenata te je upitan njegov nastup protiv Zadra.

Do zadnjeg se trena neće znati hoće li se Zadranima moći suprotstaviti i Sandi Križman, kojeg još uvijek muči ozljeda vrata. Odvojeno od ostatka momčadi danas su trenirali Kenan Hadžić, koji je u utorak na treningu zadobio distorziju skočnog zgloba, i Slavko Blagojević koji je osjetio laganu bol u aduktoru te je stoga bio pošteđen većih napora. S druge strane, momčadi su se priključili oporavljeni Ivan Graf i Borislav Pilipović na koje će trener Igor Pamić moći računati protiv Zadra.

Danas je sa "zeleno-žutima" trenirao i Mario Vasilj, 18-godišnjak rođen u Metkoviću koji je prošle sezone branio boje GOŠK-a iz Gabele. Vasilj igra na poziciji ofenzivnog veznog i Istra 1961 će ga ustupiti Rovinju, gdje bi trebao provesti narednu polusezonu. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter