Istra 1961: Nekolicina upitna za nastup na Stanovima

Lakše je uz iskusne stopere - Andrej Prskalo uz Fausta Budicina i Igora Čaglja (Manuel ANGELINI)
Lakše je uz iskusne stopere - Andrej Prskalo uz Fausta Budicina i Igora Čaglja (Manuel ANGELINI)

Izgledalo je da će trener Pamić za subotnje gostovanje u Zadru imati na raspolaganju gotovo kompletan igrački kadar, no, moglo bi se vrlo lako dogoditi da na tek treće gostovanje ove sezone Istra 1961 sutra otputuje bez nekoliko vrlo važnih igrača.

- Loše, je loše - vrtio je glavom trener Igor Pamić na današnjoj konferenciji za novinare na Drosini. - Mislio sam da ćemo u Zadar kompletni, a lako je moguće da nastupimo bez četiri, pet igrača. Križman se žali na bol u koljenu, Bačelić Grgić je dobio temperaturu, Čaglju je na treningu stradao zglob, Prgomet još nije spreman za nastup, a Linića sam već ranije predao u ruke pomoćniku Peršiću da poradi s njim na fizičkoj spremi pa ga neću ni voditi u Zadar. Ovog trenutka zaista ne znam s kojom ću postavom početi susret. Sve će ovisiti o tome hoće li netko od ovih igrača na koncu biti spreman za igru, ustvrdio je zabrinuti Pamić.

Silni problemi s ozljedama koji muče pulske igrače većinom su stigli kao posljedica loših travnjaka na kojima treniraju i igraju.

- U mojoj trenerskoj karijeri nikad nisam imao toliko problema s ozljedama kao ove sezone. To je sve posljedica loših terena, ali posebno travnjaka na Drosini. No, za subotu su najavili kišu pa se nadamo da ćemo tijekom prvenstvene stanke imati bolje travnjake za treniranje. Što se zadarskog travnjaka tiče, on je u odličnom stanju tako da ćemo moći prezentirati svoju igru kojom uvijek nastojimo po zemlji doći do suparničkog gola, kazao je Pamić. Pulski igrači u Zadru će nastojati prekinuti neugodnu tradiciju i nastaviti uspješan niz. Nakon pet prvoligaških gostovanja bez pobjede nastojat će se iz Zadra vratiti kući pjevajući, a time ujedno i aktualni niz pobjeda povećati na četiri. No, bez obzira na samo tri osvojena boda Zadrana dosad, ne smije ih se podcijeniti. Lani su na Stanovima "kosti ostavili" i Dinamo i Hajduk, iako Zadar u svojim redovima nema zvučnih imena otkako je prodan napadač Ivan Santini. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter