Istra 1961 na Zadar bez "kreativaca"

Sandi Križman (M. MIJOŠEK)
Sandi Križman (M. MIJOŠEK)

U subotu na "Drosinu" stiže Zadar, a potom iduće nedjelje zahuktala Rijeka. No, do lokalnog derbija ima još dovoljno vremena, misli u "zeleno-žutom" taboru usmjerene su dolasku Zadrana. Suparnik je to koji ne izaziva ugodna sjećanja, jer tri boda protiv ovoga su suparnika Puljani posljednji put osvojili još u travnju 2011. godine, pobijedivši s 1:0.

Subotnji susret sa Zadranima nije nimalo lagana prepreka. U goste stiže momčad koja je u Parku mladeži uhvatila Split "na krivoj nozi" i koja je uoči dolaska u Pulu dočekala zvučna pojačanja s Kantride, iskusne Neretljaka i Tadića. Hoće li ih i u kojoj mjeri trener Milin u subotu koristiti, drugo je pitanje, no već sam dolazak ovog tandema donio je novi vjetar u zadarska jedra. Pa je to samo razlog više zbog kojega ovaj ogled u pulskom klubu moraju shvatiti vrlo ozbiljno.

Posebno jer trener Pamić i dalje ne može računati na kompletnu postavu. Zbog tri žuta kartona neće igrati Jo, a ozljedu vrata još uvijek nije sanirao Križman. A to je tandem koji oplemenjuje igru "zeleno-žutih", dvojica igrača koji spajaju veznu liniju s napadom i za koje u pulskom klubu nemaju adekvatne zamjene.

Doduše, još tinja nada da bi Križman ipak mogao zaigrati.

- Već sam tri tjedna na terapiji kod somatopeda Peharca. Svako jutro idem kod njega na terapiju, a potom popodne radim individualno s trenerom Peršićem kako bih ostao u dobroj fizičkoj kondiciji. Popodne ću odraditi prvi trening sa suigračima, pa ćemo nakon toga vidjeti koliki su izgledi da u subotu ipak zaigram - rekao je nakon jučerašnjeg jutarnjeg tretmana Sandi Križman. Stradao je još prije susreta s Osijekom. Potom i u toj utakmici, jer je u poluvremenu ostao u svlačionici. (R. CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter