Istra 1961: Mile Škorić otišao iz Pule!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nekoliko novosti bilo je drugog dana priprema pulskog nogometnog prvoligaša. Na jučerašnjem jutarnjem, jedinom, treningu na "Drosini" krugove su nizala i "nova lica" Josip Uzelac i Ante Gusić, ali zato više nije bilo Mile Škorića!

Igrač koji je dan ranije izjavio kako smatra da mu je mjesto u Prvoj HNL, nije se pojavio u 9 sati. Kasnije se pokazalo da je "pokupio krpice" i odjurio iz Pule, navodno jer mu iz kluba nisu odmah osigurali smještaj. Naravno, to nije baš sa simpatijama primljeno kod trenera Igora Pamića i suradnika, koji su ovog bivšeg igrača HAŠK-a već smatrali dijelom pulske svlačionice. No, riječ je o igraču koji bi se tek trebao dokazati, ne o pojačanju.

Kudikamo profesionalnijim pokazao se Uzelac, koji se iz Švicarske pojavio dan ranije od predviđenog i odmah počeo trenirati. Igrač zadarskih korijena, koji konkurira za pozicije desnog beka i desnog krila, pristigao je iz švicarskog drugoligaša Winterthura, iako je ustvari igrao za drugu momčad toga kluba, koja nastupa u trećeligaškoj konkurenciji.

Broj pulskih igrača na treninzima uvećao je i Ante Gusić, lijevi bek pristigao iz Primorca iz Stobreča, koji je stigao na probu i na prvom se treningu svidio Pamiću pa će ostati još neko vrijeme trenirati s nogometašima Istre 1961.

Kudikamo zanimljivije, pak, trebalo bi biti danas na treninzima, jer je jučer u Hrvatsku stigao Brazilac Josiel Alves de Oliveira - Jo, tako da bi on trebao uvećati brojku igrača koje stručni stožer pulskog prvoligaša ima na raspolaganju. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter