Istra 1961: Lovrić potpisao, čeka se Barić

Igor Lovrić potpisao za "zeleno-žute" (M. MIJOŠEK)
Igor Lovrić potpisao za "zeleno-žute" (M. MIJOŠEK)

Nakon Mirka Kramarića, koji je potpisao na dvije i pol godine, na dvogodišnju se vjernost "zeleno-žutima", napokon, obvezao i Igor Lovrić. U klubu žele dovesti još barem dvojicu igrača, eventualno i još ponekog ako ih napusti netko iz sadašnjeg kadra, a intenzivirali su se pregovori s Mariom Barićem.

- Riječ je o bivšem igraču Karlovca, Genta i Slaven Belupa koji je ovu polusezonu proveo u Vojvodini gdje je dobio raskid ugovora. To je iskusan igrač, zna moje zahtjeve jer sam ga već trenirao i odlično može odigrati desnog bočnog, a i stopera. Brz je i bio bih jako zadovoljan ako bi Barić pristao na ponuđene uvjete i došao u Pulu, rekao je Igor Pamić.

- Kako zbog tri žuta kartona sutra neće moći zaigrati, Radonjić je dobio slobodno i on danas leti za Njemačku. U istoj je situaciji i Batarelo, ali on je izrazio želju da ostane s momčadi do kraja, trenira, pogledat će utakmicu i onda odlazi na zasluženi odmor. Svi će igrači dobiti slobodno odmah po okončanju ogleda protiv Splita, ali s obzirom na stanje na cestama volio bih da ne putuju po noći nego da prespavaju u Puli i onda u nedjelju krenu doma, a na njima je da odluče. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter