Istra 1961: Križman i Ottochian 10 dana out

Stradali na Poljudu - Andrea Ottochian i Sandi Križman (Manuel ANGELINI)
Stradali na Poljudu - Andrea Ottochian i Sandi Križman (Manuel ANGELINI)

Tijekom treninga na Drosini osmijeh nije silazio s lica pulskih igrača, barem onih koji su trenirali. Očito je pobjeda nad Hajdukom u fantastičnom ambijentu na Poljudu razgalila duhove pulskih igrača nakon serije od tri poraza. Pored vedrog raspoloženja na treningu, nasmijana su bila i lica onih igrača koji su se vratili treninzima i konkurenciji za ogled sa Slaven Belupom u petak. Riječ je o Tomislavu Havojiću i Igoru Jugoviću, ali i Adnanu Aganoviću koji sad konačno ima pravo nastupa i koji priželjkuje debitantski nastup u zeleno-žutom dresu.

Nažalost, povratak ovih igrača u konkurenciju, kao i ugodna atmosfera, nisu mogli do kraja razveseliti trenera Pamića. Ozljede trojice igrača u splitskoj utakmici pokazale su se težima nego što se u prvom trenutku mislilo.

Andrea Ottochian vidljivo je šepao, što nije ni čudno kad se zna da je zaradio istegnuće ligamenata skočnog zgloba zbog čega bi trebao pauzirati deset dana. Istegnuće ligamenata koljena ima najbolji strijelac kluba, Sandi Križman koji bi također trebao ostati deset dana izvan travnjaka, dok bi kapetan Fausto Budicin ipak mogao biti spreman za utakmicu, iako ni on danas nije trenirao zbog bolnog zgloba.

Najgore je što će zbog ovih ozljeda Križman i Ottochian preskočiti i kup susret u Osijeku u utorak, a vjerojatno i gostovanje kod Dinama. Naravno, na sve se nadovezao i problem Alena Pamića sa zubom, zbog čega je i on preskočio današnji trening, tako da je izvan terena bio poker asova, četiri igrača od kojih bi minimalno trojica bila u startnih 11 za susret sa sastavom iz Koprivnice, a ozlijeđen je od ranije i Nikola Prelčec. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter