Istra 1961: Karantena prije Zadra

Igor Pamić (M. MIJOŠEK)
Igor Pamić (M. MIJOŠEK)

Pred nogometašima Istre 1961 je četvrtfinale Kupa Hrvatske, dvije utakmice protiv Zadra od kojih će se prva igrati sutra (utorak) na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" u Puli s početkom u 17 sati. Bura je donekle posušila travnjak, a puleni Igora Pamića, pošteđeni teškog sraza s Dinamom, mogli su se na miru pripremiti za ono što su u klubu zacrtali kao glavni cilj ove sezone: što duže ostati u igri za Rabuzinovo sunce. Da sve ne bi ostalo samo na praznim riječima, Paminjo je igrače pred sutrašnji ogled odveo u karantenu.

- Premda smo bez novca, napravili smo sve što je u našoj moći da na ovom susretu budemo pravi, pa otud i ta karantena u koju ćemo se vratiti nakon utakmice i u njoj provesti još jedan dan, rekao je Igor Pamić, trener Istre 1961.

- Izvukli smo Zadar, protivnika po mjeri. Riječ je o momčadi kvalitete podjednake našoj, što potvrđuje i prvenstvena ljestvica. Istina, tradicija u međusobnim susretima je na njihovoj strani, sad je na nama da to srušimo, u ove dvije utakmice pokažemo da smo bolji i izborimo polufinale Kupa.

U šest posljednjih prvenstvenih ogleda današnjih protivnika Istra 1961 nije zabilježila pobjedu, nakon četiri remija, na oba susreta odigrana u 2013. godini slavili su Zadrani. Proljetos u Zadru bilo je 3:2, jesenas na "Drosini" 0:1. 

Ulaznice za ogled protiv Zadra moći će se kupiti danas na blagajni Gradskog stadiona "Aldo Drosina" od 10 do 12 sati te potom od 14 sati nadalje. Cijene će biti 50 kuna za zapadnu tribinu, 40 za istočnu i 20 za sjevernu. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter