Istra 1961: Ivan Graf se brzo oporavlja od ozljede

Ivan Graf (D. MEMEDOVIĆ)
Ivan Graf (D. MEMEDOVIĆ)

Ivan Graf, 26-godišnji stoper rođen u Zagrebu, jedan je od igrača koji su ovog ljeta stigli u redove Istre 1961. Nogometaš ponikao u omladinskom pogonu Kustošije u dosadašnjoj seniorskoj karijeri nastupao je za Vrapče, slovensko Primorje iz Ajdovščine, ukrajinsku Tavriju iz Simferopola, Lučko i Zagreb, odakle je i doveden na "Drosinu". U "zeleno-žutom" dresu debitirao je u susretu šestog kola kad je Istra 1961 s 3:1 slavila u Osijeku. Bio je tom prilikom na travnjaku osječkog Gradskog vrta od prvog do posljednjeg sudačkog zvižduka, a tih su mu 90 minuta zasad jedini koje je odradio u redovima pulskog prvoligaša.

- Stvarno mi se svašta dogodilo na toj utakmici. Najprije sam skrivio gol kojim je domaćin poveo, potom sam slomio ruku, da bih na kraju uspio i zabiti gol. Svega je bilo, ali najbitnije je da smo pobijedili Osječane, kaže Ivan Graf o 18. kolovozu i utakmici koju je odradio na stoperskoj poziciji u paru s Faustom Budicinom.

Pregled je pokazao da je Grafu slomljena metakarpalna kost na lijevoj ruci, uslijedila je operacija. - Šteta je što sam zbog ozljede bio dva tjedna van treninga, no sad sam to već uspio nadoknaditi, brzo sam se vratio na prijašnju razinu.

Nastavak sezone otvorit će subotnji ogled protiv Zadra koji će se igrati na "Drosini" s početkom u 15 sati. - Još je cijeli tjedan pred nama, dovoljno vremena da se pripremimo za Zadrane što je moguće bolje i stignemo do pobjede, nema se tu što previše pričati. Vrijeme je da zaredamo s nekoliko pobjeda i još se dignemo na ljestvici, zaključio je Graf. (Ivica CEROVAC)

CIJELI TEKST U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter