Istra 1961 ima kvalitetu za Prvu ligu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nije dugo ostala upražnjena klupa "Istre 1961" nakon što je u ponedjeljak navecer Izvršni odbor kluba odlucio da Ante Miše više ne bude prvi trener. U srijedu oko 13 sati na tu je poziciju izabran nekadašnji nezaobilazni lijevi bek "vatrenih", Robert Jarni.

- Cim su me celnici pulskog kluba nazvali rekao sam da cu doci do Pule, jer o tako ozbiljnim stvarima ne volim razgovarati telefonom - pojasnio je Robert Jarni zašto je odmah došao na Verudu za razliku od ostalih kandidata za trenersko mjesto koji su sve dogovarali telefonski.

- Pogledao sam onaj trening u utorak i potom vodio vec popodnevni trening u srijedu. Jasno je da u tako kratkom vremenu nisam mogao puno toga vidjeti, ali dovoljno da shvatim kako su igraci u grcu zbog ova dva poraza od "Hajduka" i "Zagreba". No, na sve su zahtjeve odgovorili fenomenalno tako da vjerujem da ova momcad ima kvalitetu da ostane u Prvoj ligi. Dokazali su to i na proljece kad su zaredali odlicnim utakmicama i pobjedama. Jest da sad nedostaju dva vrlo važna igraca kao što su Traore i Chago, ali glavnina proljetne momcadi je ostala i zato vjerujem da ono što su pokazali u ove dvije prvenstvene utakmice nije njihov krajnji domet.

Jarni puno vremena za upoznavanje svoje nove momcadi baš i nema. Vec u subotu na Maksimiru debitirat ce na klupi "Istre 1961" na prvom od dva uzastopna zagrebacka gostovanja. (R. CAR)

ŠTO JE SVE JARNI REKAO NOVINARU GLASA ISTRE CITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook Twiter