Istra 1961 II remizirala s juniorima Lokomotive

Obojici prilika - Ivan Brkić i Igor Lovrić (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)
Obojici prilika - Ivan Brkić i Igor Lovrić (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)

U prvoj ozbiljnijoj provjeri na ovim pripremama Igor Pamić je juniorima Lokomotive suprotstavio poprilično "šarenu" momčad, sastavljenu uglavnom od igrača na probi i "zeleno-žutih" juniora.

U prvom poluvremenu, dok su za "zeleno-žute" na rovinjskom travnjaku bili igrači na probi, uz Lovrića i Batelića, Puljani su imali više od igre.

U 25. minuti Klarić se našao sam pred vratarom Lovrićem, koji je izašao pobjednikom iz tog duela. Dvije minute kasnije "zeleno-žuti" su jurnuli u kontru, Vasilj je uputio oštar udarac prema vratima Mehovića koji je loptu odbio, ali se ona ponovo vratila Vasilju koji s pet metara ovoga puta ne griješi - 1:0.

Igrači Istre imali su laganu terensku premoć, ali su dosta teško dolazili do gola Lokomotive.

U drugom dijelu oba su trenera, pomoćni Istrin Miroslav Kuljanac i Stjepan Deverić, na teren poslala sve ostale raspoložive snage, a više od igre u tom periodu imali su gosti iz Zagreba, koji su već u 52. minuti preko Venetija ozbiljno zaprijetili vrataru Brkiću, koji je na vrijeme reagirao.

U 68. minuti s 25 metara Jandrek je pogodio stativu, da bi četiri minute prije kraja susreta u gužvi u kaznenom prostoru Istre netko od igrača "zeleno-žutih" igrao rukom. Siguran realizator s bijele točke bio je Muhar, koji je postavio konačni rezultat susreta.

Prijateljska utakmica: Istra 1961 II - Lokomotiva juniori 1:1 (1:0). Igralište Valbruna III. Gledatelja 50. Sudac: Sandro Veggian (Rovinj). Strijelci: 1:0 Vasilj (27'), 1:1 Muhar (86' - 11m).

ISTRA 1961 II: Lovrić, Batelić, Ibrahimagić, Jakovljević, Cvrk, Janjušević, Horvat, Hronec, Filipović, Tomas, Vasilj (od 45. još su igrali: Brkić, Vošten, Dadić, Ivanović, Kramarić, Ilić, Mance, Hadžić).

LOKOMOTIVA JUNIORI: Mehović, Strgar, Babić, Šporčić, Novoselec, Džaja, Nemanić, Alghovl, Brezović, Miličević, Klarić (još su igrali: Jandrek, Romin, Štemberger, Šonjić, Karačić, Sulejmani, Muhar, Tolić, Veneti, Cvijetić). (Iv. RADETIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter