Istra 1961: Igračima zaprijetila viroza

Pod upitnikom za nedjelju - Petar Franjić (M. ANGELINI)
Pod upitnikom za nedjelju - Petar Franjić (M. ANGELINI)

U pulskom su prvoligašu zabrinuti. Ne toliko zbog suparnika koji će u nedjelju pohoditi "Drosinu", iako je Hrvatski dragovoljac neugodan gost, već zbog igrača na koje trener Igor Pamić možda neće moći računati. Kapetan pulskog prvoligaša Fausto Budicin najvjerojatnije neće biti spreman za nastup, dok bi raspoloženi prvi topnik momčadi Sandi Križman, koji je usamljen jučer ujutro nizao krugove na "Drosini", dok su mu suigrači trenirali u Štinjanu, ipak trebao biti u konkurenciji. A sad je igračima zaprijetila i viroza.

- Prekjučer se razbolio Franjić, jučer Horvat i to me sad jako brine, jer to znači da ću ponovno tek u subotu nakon posljednjeg treninga znati kakav ću sastav moći suprotstaviti Hrvatskom dragovoljcu - rekao je jučer nakon treninga trener Istre 1961 Igor Pamić. - Nažalost, nije čudno da su baš njih dvojica oboljela, jer riječ je o igračima čija tijela nisu navikla na ovako zgusnut raspored igranja kakav smo imali proteklog tjedna. Prvo smo igrali zahtjevni derbi protiv Rijeke, potom u tjednu gostovali u Požegi i na koncu gostovali u Splitu. Da ipak ne bi sve bilo crno, treba istaknuti da se treninzima priključio Jo. Brazilac je postao vrlo važna karika pulske momčadi jer je uz Križmana igrač koji zadaje najviše glavobolje suparničkim obranama.

- Stiže nam vrlo neugodan suparnik. Momčad je to koja igra dobro, koja je vrlo opasna u napadu i koja jako puno puca na gol. Imaju vrlo brze igrače u napadu i morat ćemo jako oprezno pristupiti pripremi tog susreta. U njihovim redovima igra i nekoliko naših bivših igrača, ali osim toga što će oni možda imati dodatni motiv, bit će i nama lakše igrati jer dobro znamo njihove kvalitete, ali i mane. Pokazali smo i sad u Splitu da svoje bivše igrače dobro uštopamo, Roce je zamijenjen na poluvremenu, a Woon je odlično ukočio Bellea. (Roberto CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter