Istra 1961 i Puma potpisali ugovor o suradnji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obnovljeni pulski hotel Park Plaza Histria bio je mjestom održavanja konferencije za novinare kojom su u Istri 1961, na odredeni nacin, i službeno otvorili sezonu 2012/13. Podijeljena u dva dijela, "presica" je otvorena potpisivanjem ugovora o suradnji izmedu Istre 1961 i Pume.

U ime pulskog prvoligaša, potpis na ugovor stavila je Sena Devovic, "friška" glavna izvršna direktorica Istre 1961, dok je drugu stranu zastupao Dalibor Fuštar, direktor prodaje i marketinga Pume. Nakon što je suradnja i pismeno "zapecacena", Sena Devovic progovorila je malo i o novom ustroju pulskog prvoligaša.

- S obzirom da je prošao prekratak period, bolje bi bilo da kažem kakve smo planove, želje i ciljeve postavili mojim dolaskom na ovu poziciju - rekla je Sena Devovic. - Smisao svega ovoga je bila da se u najvecem dijelu pobrinemo za financijsku stabilnost kluba. Namjera nam je da privolimo naše navijace, kojih je dosta, ali želja nam je da ih bude još više, da budu prijatelji kluba i prijatelji sporta, da ne bude negativnosti i da svi zajednickim snagama održimo nogomet u Puli na prvoligaškoj razini. Na treneru Pamicu i njegovim igracima je da nastave s postizanjem ovakvih rezultata, a na nama u klubu da im omogucimo financijske uvjete da bi tim putem mogli ici. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter