Istra 1961 i dalje traži vlasnika

Ilustracija (N. LAZAREVIĆ)
Ilustracija (N. LAZAREVIĆ)

Božićni blagdani su prošli i bliži se Nova godina, ali novih vijesti o sudbini jedinog istarskog prvoligaša nema. Na pulskom stadionu vlada tišina, igrači i klupski zaposlenici su se razišli i svi s nestrpljenjem čekaju hoće li se nakon blagdana uopće vraćati na svoja radna mjesta, a većina involviranih aktera na takva pitanja sliježe ramenima. Čak je i operativni direktor Darko Podnar, koji pregovara s potencijalnim kupcima, jučer bio prilično decidiran.

Iščekivanje

- Najbolje da me ništa ne pitate do Nove godine. Nema smisla da opet govorim o interesima koji lijepo zvuče, ali nam ništa ne znače bez opipljivog pokrića – poručio je Podnar.

Takav ton ipak sugerira da neke kombinacije i mogućnosti dogovora postoje, ali nakon što se opekao u posljednjoj rundi pregovora s austrijskim i švicarskim interesentima, razumljivo je da se Podnar neće zalijetati s procjenama ishoda. Pogotovo je to nezgodno u napetom ozračju iščekivanja, kad se informacija lako zamijeni špekulacijom, a o suviše se ozbiljnom poslu radi da bi se na iste računalo kao na gotovu stvar. (D. RAMIĆ-KOVAČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter