Istra 1961 i dalje bez trenera

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Teško je prisjetiti se kad se toliko novinara i zainteresiranih gledatelja pojavilo na treningu pulskog prvoligaša kao na onom u cetvrtak popodne na "Drosini". Glavno pitanje bilo je hoce li se pojaviti Igor Pamic. Na kraju od diva iz Žminja nije bilo ni traga ni glasa.

Nakon što je Pamic ujutro u Karlovcu održao konferenciju za novinare nije se više javljao na telefon, a nije se pojavio niti na "Drosini". I nisu novinari i poneki navijac bili jedini koji su se raspitivali za zdravlje sad vec bivšeg trenera Karlovca. Isto su pitali i igraci, ali i sam predsjednik Mihail Šceglov, koji je osobno gledao trening svoje momcadi koji je opet predvodio voditelj omladinskog pogona Davor Lasic.

Kako ruski poduzetnik baš i ne voli biti previše u medijima i do njegovih se izjava stiže tek nakon dosta muke, bila je to idealna prilika da iz prve ruke saznamo kakvo je njegovo videnje cijele ove, nakaradne, situacije u kojoj se našao pulski prvoligaški pogon.

- Nisam se cuo s Pamicem odonda kad smo sve dogovorili i sad nam ne preostaje ništa drugo nego da cekamo njegovu odluku. Mi smo s naše strane napravili sve što smo mogli i sad cekamo njegov potez. Poznato mi je da je morao riješiti svoj status u Karlovcu, a što se sad dogada, ne znam. To na kraju i nije naša briga, rekao je Šceglov nemocno slegnuvši ramenima kao da to dodatno potvrduje. (Roberto CAR)

PROCITALI STE SKRACENU VERZIJU TEKSTA. OPŠIRNIJE O OVOJ TEMI CITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE OD PETKA.


Podijeli: Facebook Twiter