Istra 1961 - Hrvatski dragovoljac 0:1

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U susretu 19. kola Prve HNL Hrvatski dragovoljac je kao gost u Puli na stadionu "Aldo Drosina" pobijedio Istru 1961 sa 1-0 (1-0).

Prvenstvena premijera na renoviranom Gradskom stadionu "Aldo Drosina" nije mogla proci gore. Nogometaši "Istre 1961" poraženi su u susretu 19. kola Prve HNL zasluženo od posljednje momcadi prvenstva "Hrvatskog dragovoljca" golom Leke vec u 10. minuti i tako su propustili idealnu priliku da ulove prikljucak s momcadima ispred sebe.

Gosti su hrabro ušli u susret, došli su u Pulu po pobjedu i takav im se nacin igre na kraju i isplatio. Pokazalo se kako se trener Puljana Zoran Vulic s pravom pribojavao ovog susreta. Ne samo da je u startu bio lišen usluge cak cetvorice standardnih prvotimaca nego je vec u 23. minuti zbog ozljede ostao i bez najboljeg strijelca Siniše Linica, a u 38. minuti je ostao i sa igracem manje u terenu nakon što je sudac Bebek, dojam je, ipak prestrogo iskljucio Tepurica zbog starta na Jurinu uz aut liniju podno istocne tribine. Ovim su porazom Puljani prekinuli onaj sjajni niz od cetiri uzastopne pobjede kojim su zakljucili jesenski dio prvenstva i zakomplicirali si izglede za ostanak u ligi.

Pred 3.000 gledatelja sudio je Bebek iz Rijeke.


Podijeli: Facebook Twiter