Istra 1961 dočekuje Lokomotivu

Stefan Nikolić, napadač Istre 1961 (M. MIJOŠEK)
Stefan Nikolić, napadač Istre 1961 (M. MIJOŠEK)

Danas će se napuniti točno dva mjeseca otkad su nogometaši Istre 1961 upisali drugu, zasad i posljednju prvenstvenu pobjedu u tekućoj sezoni. Nakon tih 4:1 na "Drosini" kontra Hajduka, "zeleno-žuti" su u sedam narednih kola pet puta remizirali i dvaput pognute glave krenuli put svlačionice

Za nešto bolji učinak, naravno, trebaju golovi, a pulska suša na tom planu protegnula se na 340 minuta, odnosno od 20. minute dvoboja s Dinamom kad je Damir Zlomislić svladao Eduarda.

Ono što je uslijedio nakon ogleda s "modrima" mogli bismo svrstati u kategoriju "ajme, majko", susreti sa Splitom, Rijekom i Slaven Belupom bili su jedan gori od drugog i žele li se "zeleno-žuti" revanširati momčadi koja im je nanijela najuvjerljiviji poraz sezone, morat će sutra pružiti puno kvalitetniju predstavu.

- Sigurno da nas sve još uvijek boli taj poraz iz drugog kola, meni osobno to je bio najveći poraz što sam ga doživio u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, no sutra očekujem potpuno suprotnu sliku na terenu i našu pobjedu - decidiran je Stefan Nikolić, napadač Istre 1961.

- Zagrebačkih 6:1 definitivno nije bio realan rezultat jer smo mi imali tri-četiri "mrtva" zicera, meni su poništili dva pogotka od kojih je jedan bio regularan, a oni su nas iskontrirali kao da smo mi bili domaćini. Doslovno nam na toj utakmici ništa nije polazilo od noge, dok oni što god da su šutnuli ušlo bi u našu mrežu. Lokomotiva uopće nije kvalitetnija momčad od nas, a kamoli za pet pogodaka razlike, i to ćemo dokazati na terenu. (Ivica CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter