Istra 1961: Dinamo se raspituje za Milića

Hrvoje Milić u - Maksimir? (D. ŠTIFANIĆ)
Hrvoje Milić u - Maksimir? (D. ŠTIFANIĆ)

U redovima Istre 1961 iščekuju transfer koji će popuniti praznu "zeleno-žutu" blagajnu i omogućiti da pokoja kuna stigne na davno presušene račune

- Zanimanja postoje, no zasad nema ništa konkretno - rekao nam je Neven Šprajcer, savjetnik predsjednika Istre 1961 Mihaila Ščeglova.

- Zasad samo razgovaramo, premda postoje neka zanimanja za Rocea, kao i za Milića za kojeg je pitao Dinamo. Nema potrebe to skrivati, Mamić se zanima za njega, no daleko je to još od realizacije. S druge strane, teško je da će naše redove napustiti dvojica ili više igrača iz udarne postave jer bismo se onda previše oslabili za nastavak prvenstva.

- Službeni prelazni rok i tako počinje tek 1. siječnja i sigurno je da se neće puno mijenjati od prijašnjih godina, odnosno oni koji žele prodati željet će to što prije napraviti kako bi došli do potrebnog novca, dok oni koji kupuju pokušat će to što više odugovlačiti kako bi željenom igraču smanjili cijenu. Nećemo davati igrače u bescjenje i ako ne postignemo cijenu koju želimo, nećemo prodati nikoga, radije ćemo igraču produžiti ugovor i čekati ljetni prelazni rok - zaključio je Šprajcer.

Po svemu sudeći ćemo za prave novosti morati pričekati 2013. godinu. Slično bi se moglo desiti i s doping aferom u koju je uvučen igrač Istre 1961 Igor Čagalj i u vezi s kojom se čeka da u klub stigne odluka koju je donijela Komisija Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter