Istra 1961 danas u Zadru

Kristijan Batelić (M. ANGELINI)
Kristijan Batelić (M. ANGELINI)

Neobičan tjedan u kojem će pulski nogometaši odigrati čak tri susreta s istim suparnikom, Zadrom, ulazi u središnju fazu. Nakon što su "zeleno-žuti" u utorak na "Drosini" nakon odlične predstave došli do minimalne, ali dragocjene pobjede od 1:0, sad slijede dva zadarska ispita. Danas s početkom u 15 sati na Stanovima će Zadrani i Puljani odigrati susret za bodove, susret 18. kola Prve HNL, a potom će se već u utorak na istom terenu sučeliti u nastojanju da izbore polufinale Kupa Hrvatske.

Već sama činjenica što će se njihove momčadi u samo tjedan dana ogledati tri puta natjerala je trenere Ferdu Milina i Igora Pamića da posegnu za drugačijim pristupom od uobičajenog. Jer, teško je iznenaditi suparnika s kojim igraš svaka tri dana, ali trenerska su nadmudrivanja osigurana.

- Ovakve serije utakmica s istim suparnikom ostavljaju puno prostora za "miješanje karata". Vidjeli smo to već i po izjavama iz zadarskog kluba nakon utakmice u Puli, ali i prije nje. Oni su prvo govorili da im Kup nije u prvom planu, pa su na "Drosini" istrčali u najjačem sastavu. Dakako, to nas nije iznenadilo, jer su ono bile priče za djecu. Tako sam siguran da nas neće iznenaditi niti u naredna dva ogleda, uvjeren je trener  Istre 1961, Igor Pamić.

- Mi smo uoči ovih susreta u povoljnijoj poziciji, jer su nama dovoljna i dva remija da se zadovoljni, s bodom i prolaskom u polufinale Kupa, vratimo u Pulu. Njima trebaju dvije pobjede, a nas nije lako pobijediti. No, mi želimo dobiti oba susreta. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter