Istra 1961 danas protiv drugoligaša Zagreba

Petar Franjić (M. MIJOŠEK)
Petar Franjić (M. MIJOŠEK)

Uz nagovještaj nekih boljih platežnih vremena koji je stigao s molbom potencijalnih američkih investitora da se stopiraju sve radnje oko prodaje igrača, nogometaši Istre 1961 jučer su otišli put Zagreba. Na stadion u Kranjčevićevoj ulici će danas s početkom u 14 sati odigrati susret osmine finala Hrvatskog kupa s nogometašima Zagreba.

Priželjkivali su "zeleno-žuti" da ovaj ogled odrade na "Drosini", jer bi tako u pojačanom ritmu koji im je u osam dana donio tri utakmice, barem bili pošteđeni putovanja, no "ples kuglica" je presudio da pulski nogometaši gostuju.

- Da je naporno, jest, složio se i Petar Franjić, nogometaš Istre 1961.

U prošloj sezoni Istra 1961 i Zagreb triput su odmjerili snage. Obje utakmice na "Drosini" okončane s identičnim rezultatom, 0:0, dok su Zagrepčani na svom terenu slavili s 2:1. S okončanjem sezone Zagreb je skliznuo u niži rang.

- Očekujem tvrdu i borbenu utakmicu. Zagreb je u Drugoj ligi upisao dvije pobjede za redom i to im je sigurno podiglo moral, naglasio je Franjić. - S druge strane, i nama je ova utakmica iznimno važna jer vjerujemo da u Kupu možemo daleko dogurati i stoga nas danas zanima isključivo pobjeda. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter