Istra 1961 danas na "Drosini" protiv Osijeka

Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)
Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)

Pred nogometašima Istre 1961 susret je 15. kola Prve HNL, ogled protiv Osijeka koji će se igrati danas na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" s početkom u 19 sati, a osim uživo moći će se pratiti na Arenasportu i Sportskoj TV. Dvobojem protiv Osječana "zeleno-žuti" će zaključiti osmodnevnu trilogiju u kojoj su najprije na "Drosini" u prvenstvu remizirali protiv Slaven Belupa, nakon čega su u Kranjčevićevoj ulici poslije izvođenja kaznenih udaraca svladali Zagreb i izborili ulazak u četvrtfinale Hrvatskog kupa. Usprkos pobjedi, igra protiv Zagreba nikako nije "legla" treneru Igoru Pamiću.

- Istrčali smo s najboljom mogućom postavom, bez kalkulacija, potvrda da u Kupu želimo dogurati što dalje. To nije samo naša želja, nego i obaveza prema klubu i navijačima, pogotovo stoga što u prvenstvu imamo komotniju situaciju nego što su one u kojima smo bili prijašnjih "sto godina", rekao je Igor Pamić. - U Zagrebu smo bili neinventivni i spori. Postoje par stvari u životu, pa tako i u nogometu, koje su obavezne, a to je pristup, odrađivanje posla na jedini normalni način, sa sto posto svojih mogućnosti. Međutim, neki igrači igraju privatne utakmice i misle da su iznad kluba, barem po onome kako se ponašaju, a ja ću im dokazati da nisu. Mogu oni biti zvijezde za sebe, ali za mene to nisu.

Bez obzira što nije želio javno izići s imenima, nije teško pretpostaviti o kome se radi nakon što je Paminjo izdiktirao današnji početni sastav. Brazilac Jo zbog tri žuta kartona nema pravo nastupa, a uz njega u startnih 11 nema Radonjića i Franjića.

- Sastavio sam momčad koja može odgovoriti mojim zahtjevima i na bilo koji način dobiti današnju utakmicu, istaknuo je Paminjo. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter