Istra 1961: Chung Woon potpisao 2,5-godišnji ugovor

Chung Woon je u tri nastupa za Puljane upisao tri pobjede (M. MIJOŠEK)
Chung Woon je u tri nastupa za Puljane upisao tri pobjede (M. MIJOŠEK)

Bilo je zanimljivo pri kraju jučerašnjeg treninga "zeleno-žutih" pogledati udarce s 20-ak metara koje su igrači upućivali prema golu Antonija Ježine, koji je za Istru 1961 debitirao u drugom poluvremenu protiv Kecskemetija na Istria Winter Cupu, Radoševića i Prskala.

Bilo je nekoliko lijepih pokušaja, ali posebno su efektni bili golovi Rocea, Aganovića i Prelčeca. Jedan od igrača koji je tom prilikom matirao golmana bio je i 23-godišnje najnovije pojačanje pulskog prvoligaša, Korejanac Chung Woon.

Lijevi bek za kojeg su se svi koji su ga vidjeli na djelu odmah složili da je igrač za Istru 1961, konačno je stavio i potpis na ugovor, iako se predsjednik Mihail Ščeglov još nije vratio iz Rusije.

- Potpisao sam na dvije i pol godine - rekao je na engleskom nakon treninga igrač pristigao iz Ulsan Hyundaija. - Ulsan Hyundai je prvak Azije, a ja sam za njih igrao tri godine, uvijek po lijevoj strani. Uglavnom kao bek, iako sam igrao i u sredini. Uz igranje, tamo sam završio i školu, srednju i visoku. Ime i prezime mi se izgovara Čon Un, riješio je moguće nedoumice novi stranac u pulskom prvoligašu za kojeg sad uprava mora osigurati sve potrebne dokumente da bi stekao pravo nastupa na proljeće. (R. CAR)

S Pomorcem u Umagu (12 sati)

Nogometaši Istre 1961 odigrat će danas u 12 sati na igralištu Stella Maris u Umagu protiv Pomorca svoj posljednji susret u sklopu A skupine trećeg izdanja Istria Winter Cupa.

Nakon dviju pobjeda, protiv Željezničara u Rovinju i prošlogodišnjeg osvajača turnira Kecskemetija u Novigradu, "zeleno-žutima" je protiv Kostrenjana dovoljan i remi da bi izborili nedjeljni finale turnira koji će se igrati u Novigradu u 15 sati.

Ako danas ipak izgube, onda bi u nedjelju u 13 sati u Umagu igrali u susretu za treće mjesto.

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter