Istra 1961: Blagojević najviše napredovao

Sezona afirmacije - Slavko Blagojević (M. ANGELINI)
Sezona afirmacije - Slavko Blagojević (M. ANGELINI)

Slavko Blagojević je po ocjeni trenera Igora Pamića bio jedan od ključnih igrača "zeleno-žutih" protekle polusezone, ali i igrač koji je najviše napredovao.

- Čast mi je što je trener Pamić baš mene spomenuo kao igrača koji je najviše napredovao protekle sezone. To mi puno znači i dokaz je da su se naporan rad i slušanje trenerovih savjeta isplatili. Početkom sezone trebalo mi je malo vremena da se adaptiram na novu sredinu i na nove suigrače. U tom mi je razdoblju jako puno značilo povjerenje koje su u klubu imali u mene. Stalno sam igrao i tako sam dobio potrebno samopouzdanje, a to je ključna stvar. Ovoga sam proljeća najviše napredovao u igri prema naprijed i to je segment igre za koji smatram da imam još dosta prostora za poboljšanje.

Suradnja Blagojevića i Obšivača na sredini terena podigla je pulsku igru na višu razinu.

- Jure je odličan igrač, ali to kako smo se nas dvojica "našli" na terenu je nevjerojatno. Odmah smo proigrali, kao da se znamo godinama. Jednostavno odgovaramo jedan drugome. On je odličan kao zadnji vezni, a još bolji kao stoper. Kad igra stopera, često u fazi napada ulazi u veznu liniju, pa ga ja "pokrivam" i to odlično funkcionira. Drago mi je da ćemo obojica ostati u klubu.

Obšivač i Blagojević dvojac je od tek 12 igrača koji su zasad ostali u pulskoj svlačionici. Iduće sezone "zeleno-žuti" će imati u velikoj mjeri obnovljenu momčad. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter