Isto vodstvo vijeća Kaštelir-Labinci


Dužnost predsjednice vijeća Općine Kaštelir-Labinci u idućem mandatu obavljat će, kao i u prošlom, Rozana Petrović s liste IDS-a, a njezin stranački kolega Aldo Krizmanić izabran je za potpredsjednika vijeća, a tu je funkciju obavljao i u prošlom mandatu.

Odluka je donesena na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća na kojoj je prisegu položilo svih jedanaest vijećnika: Rozana Petrović, Đulijano Petrović, Dragan Ružić, Silvio Beaković, Aldo Krizmanić, Maja Ružić Baf, Vili Kocijančić i Mirko Rinaldis s liste IDS-a, Gregor Legović i Nedeljko Pranjić s HDZ-ove liste i Ecio Legović iz SDP-a.

Načelnik Enio Jugovac s liste IDS-a osvojeni je viječnički mandat prepustio Đulijanu Petroviću, a mandat donačelnice Mirele Gašparini pripao je Draganu Ružiću.

Za izbor predsjednika vijeća jedina kandidatura bila je ona Rozane Petrović, a za potpredsjednika Alda Krizmanića iz redova talijanske zajednice, koji su javnim glasanjem jednoglasno prihvaćeni. U općinskom vijeću većinu ima IDS s osam vijećnika, dok su oporba dva vijećnika HDZ-a i jedan iz SDP-a. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter