Istarski umirovljenici ograđuju se od Kajina

Istarska stranka umirovljenika (C. B. GALIĆ)
Istarska stranka umirovljenika (C. B. GALIĆ)

Istarska stranka umirovljenika ograđuje se od podrške kandidatu za župana Damiru Kajinu te izražava veliko nezadovoljstvo njegovim izjavama u kojim tvrdi da ga podržavaju svi umirovljenici, kao i sve umirovljeničke stranke i udruge u Istri, rekao je županijski vijećnik i predsjednik ISU-a na konferenciji za novinare Zdenko Pliško.

"Damir Kajin javno izjavljuje da ima podršku svih umirovljenika i njihovih organizacija. Želimo javno poručiti da nema podršku svih umirovljenika, pogotovo nakon niza poteza kojima je pokazao da je za fotelju isti tren spreman odustati od svakog oblika borbe za umirovljenike.

Naša stranka umirovljenika i svi njezini članovi ovim se ograđuju od njegovog političkog djelovanja. Zbog istinitog informiranja javnosti želimo kazati da nas Damir Kajin nikada nije kontaktirao niti je ikada s nama razgovarao. Kako onda može govoriti o podršci svih umirovljenika i takozvanoj sveistarskoj koaliciji? Njegovi nastupi prepuni su neistina", izjavio je između ostalog Pliško. (C. B. GALIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter