Istarski plivacki savez izabrao najbolje u 2011.

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sklopu prvenstva Istre u plivanju koje je proteklog vikenda održano u Valbandonu proglašeni su najbolji pojedinci u 2011. godini u sedam dobnih kategorija. Kod pocetnika i mladih kadeta zbrajala su se tri najvažnija rezultata u prošloj godini, dok se kod kadeta i seniora gledao najvrjedniji rezultat.

Najbolji u kategoriji pocetnika su Marco Gajic (Pula) i Alizee Kesbi (Delfin), mladi kadeti Mario Ban (Delfin) i kadetkinja Andela Hrvatin (Delfin), kadeti Bruno Blaškovic (Pula) i Paola Rosanda (Arena), mladi juniori Anton Hrvatin (Delfin) i Elisabetta Vitasovic (Arena), juniori Edi Pereša (Arena) i Valery Švigir (Arena), mladi seniori Dario Lackovic (Arena) i Paula Klunic (Pula), a seniori Darko Derkuca (Arena) i Katarina Turcinovic (Arena).

Proglašen je i najbolji trener, a kriterij je bio najviše naslova najboljih što su ih osvojili njegovi plivaci. To je priznanje pripalo Svetoslavu Bobevu iz Arene, kluba koji se okitio sa sedam naslova najboljih, dok su Delfinu pripala cetiri, a Puli tri. Usto, dodijeljeno je priznanje i za najvrjedniji rezultat ostvaren u 2011. godini, vrijedan 899 bodova, a njega je isplivala Valery Švigir.


Podijeli: Facebook Twiter