Istarski izvodaci na Aquariusovoj kompilaciji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Aquarius Records objavio je kompilaciju "Hitovi: Aquarius 14.0 - Iz jednog pogleda" na kojoj se nalazi 19 pjesama poznatih izvodaca medu kojima su i neki istarski glazbenici, poput Massima Savica po cijoj je pjesmi kompilacija i dobila naziv pa je zato i prva na albumu.

Tu su i Vedran, Bruno Krajcar i Gabrijela Galant Jelenic, dok se u dva dueta, s Oliverom Dragojevicem i Urbanom pojavljuje i Stjepan Hauser. Pulski kantautor Vedran je zastupljen pjesmom "Da te volim", dok su Krajcar i Gabi na kompilaciji sa skladbom "Blizu Žminja grada" koja se nalazi i na novom Krajcarovom albumu "Istrael".

Od Hausera i Dragojevica može se cuti nova verzija Oliverovog hita "Brod u boci" s njihovog zajednickog albuma "Noc nek' tiho svira", dok je s albuma "Urban & Hauser" odabrana "Astronaut".

Tu su i još neka jaka imena domace pop i rock scene poput Lukija, Nine Badric, Tedija Spalata, Songkillersa ili Zorana Predina i Matije Dedica, dok je Lea Dekleva zastupljena živom verzijom balade "Dogodila se ljubav" snimljene u emisiji Turki Party Hrvatskog radija.


Podijeli: Facebook Twiter