Istarski dizajneri pred svojom publikom

Antonella Showroom (Ana LORENCIN BULJAN)
Antonella Showroom (Ana LORENCIN BULJAN)

Modno događanje Pula Fashion Christmas Night održat će se u petak pulskom Circolu s početkom u 20.30 sati. Na ovoj velikoj modnoj reviji, koja se održava u sklopu programa Prosinac u Puli, svoje će kreacije prikazati utjecajni istarski modni dizajneri i butici a kako bi građanima Pule i Istre upotpunili blagdansku ponudu i uljepšali predstojeće blagdane. 

- Cilj manifestacije je približiti modne brandove posjetiteljima ne bi li zablistali u božićno-novogodišnjoj noći u domaćem dizajnu.

Predstaviti će se Angels Wedding, Antonela Showroom, Laardesign; Anja Stehlik, Sonja Ivanković, Vjenčanice Biba, Plato Concept Store, te gost dizajner Ingrid Rojc, ističe u ime organizatora revije tvrtke Art Moment Paolo Batel. On naglašava da se organizatori nadaju da će Pula Fashion Christmas Night postati tradicionalna revija.

- Na reviji će biti prikazane kreacije za svačiji gušt i za sve generacije. Pulska i istarska modna scena se sve više razvijaju i želja je naših dizajnera uoči predstojećih blagdana i najluđe noći u godini prikazati svojim sugrađanima svoje modne dragulje, kazao je Paolo Batel.

U programu revije sudjelovat će plesna skupina Art Dance.

Voditeljica je Maja Škufca, glazbu će puštati DJ Kedjo, za make up je zadužena Natalija Andronova, za frizure Frizerski studio Tko te šiša? by Ivana Slaviček & Antonija Glavaš. Ulaz na reviju je  slobodan.

Nakon programa biti će upriličen after party u baru Circolo. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter