Istarske delicije zacinjene humorom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Drugi po redu Gastro-cabaret program koji je u petak održan u restoranu i koktel baru Qpola protekao je u znaku ukusnih istarskih delicija i domacih vina, a cijeloj veceri dodatni je šarm dao Dražen Turina Šajeta, koji je vodio program i animirao goste.

Podsjetimo, prvi Gastro-cabaret održan je u Qpoli krajem studenog, a program je zamišljen kao fuzija ponude istarskih delicija, domacih vina i dobre zabave. Glazba, humor i hrana izmjenjivali su se na veceri koja je okupila 75 gostiju, mahom pulskih poslovnjaka, kojima se pridružio i gradonacelnik Boris Miletic.

Za glazbenu podlogu bio je zadužen Danijel Vale na klavijaturama, Šajeta je pak okupljene zabavio svojim stand-up nastupom tijekom kojeg je na pik posebno uzeo vladajucu koaliciju i dogadaje u Saboru, a za gastro-užitke bio je zadužen Damir Modrušan.

- Na prošlom izdanju Gastro-cabareta meni je bio mesni, predstavljali smo jela od boškarina, stoga smo se ovog puta odlucili pripremiti nešto iz mora, rekao je poznati istarski kulinarski chef Modrušan te je kao posebnu deliciju izdvojio folpo i fagottine.

Bogat meni popratila su vina Veralda koja na Bujštini proizvodi obitelj Visintin iz Brtonigle. Iduci Gastro-cabaret na programu je za nešto više od mjesec dana, kada bi se trebalo održati karnevalsko izdanje ove manifestacije.


Podijeli: Facebook Twiter