Istarska županija cetvrta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Košarkaši "Hemofarm Stada" pobjednici su šestog izdanja juniorskog memorijala "Josip Joža Sever - 2010". Momcad iz Vršca do tog je naslova došla trijumfom izborenim u uzbudljivoj završnici nad svojim vršnjacima iz ljubljanske "Union Olimpije". Uz pobjednicki pehar, put Vršca je krenula i nagrada za MVP-ja turnira, koja je završila u rukama Nemanje Kneževica.

Drugo pojedinacno priznanje, ono za najboljeg strijelca turnira, osvojio je Alex Percan, Puljanin koji brani boje "Crabs basketa", za što su mu bila potrebna 64 koša postignuta tijekom tri utakmice koje je odigrala njegova momcad.

Istarska županija, koja je bila sastavljena od igraca iz cetiri kluba s našeg poluotoka (Pula 1981, Stoja, Porec i Puris), svoj je nastup okoncala na cetvrtoj poziciji u konkurenciji šest momcadi koje su nastupile na turniru. Mladi Istrani su u skupini B pobijedili cešku momcad "BCM Ostrawa" (67:59) i upisali poraz od kasnijih pobjednika iz Vršca (52:102), da bi potom u borbi za trece mjesto pokleknuli od momcadi iz Riminija (63:74).


Podijeli: Facebook Twiter