Ispunjena Arena za Eltona Johna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Konacno se i to dogodilo - Elton John, jedna od najvecih i na sceni najdugovjecnijih svjetskih pop zvijezda, nastupio je u srijedu navecer u pulskoj Areni, prvi put u Hrvatskoj.

Pracen peteroclanim bendom, izvrsno raspoloženi Elton John se na pozornici amfiteatra pojavio 20 minuta prije zakazanog pocetka.



Svoj je nastup otvorio 11-minutnom kompozicijom od dva dijela, "Funeral for a friend / Love lies bleeding". Prvi je dio melankolicni instrumental, a drugi nesretna ljubavna prica, ali zato odsvirana u bržem ritmu.

Publika, koja je ispunila pulsku Arenu, uzvratila mu je velikim pljeskom.



Na koncertu su videni brojni hrvatski celebrityji poput Matea i Tonyja Cetinskog, košarkaša Dina Rade i njegove supruge Viktorije ?onlic-Rade, TV novinara i voditelja Nenada Hervatina, glumca Rade Šerbedžije te predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše.





Za ovu priliku u amfiteatru je postavljena i posebna VIP loža u kojoj su se gosti posluživali delicijama, što i ne cudi kad je cijena karte za VIP tretman iznosila 2.200 kuna. Veci dio VIP mjesta zakupila je Slavica Ecclestone.

Nastupom Eltona Johna otvoren je deseti Histria Festival, koji ce i ove godine obilovati velikim dogadajima za ljubitelje klasicne i pop glazbe.


Podijeli: Facebook Twiter