Isprobajte novi dizajn Gmaila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prije no što ga pusti u opticaj, Google vam nudi mogucnost isprobavanja nove inacice svog e-mail servisa. Djeluje pregledno, cak minimalisticki.

Ako ste se vec susreli s društvenom mrežom Google+, primijetit cete da je novi izgled Gmaila u velikoj mjeri uskladen s njom, piše ZDnet.

Djeluje vrlo pregledno, cak minimalisticki. Neke funkcionalnosti još uvijek se ne prikazuju kako treba, no u Googleu obecavaju brz popravak bugova, kao i osvježene inacice ostalih Gmailovih tema.

Uskoro bi se trebao pojaviti i novi dizajn aplikacije Google Calendar. Želite li ga aktivirati, ukljucite opciju "Preview" ili "Preview (Dense)" u sklopu taba "Themes" u Gmailovim postavkama.

Zašto postoje dvije opcije? S vremenom, najavljuju u Googleu, novi izgled Gmaila ce automatski prilagodavati kolicinu informacija prikazanu na zaslonu temeljem razine razlucivosti prikaza i drugih cimbenika. Zasad se to radi rucno.

Ne svida li vam se, možete se vratiti na stari izgled kad god vam se svidi, sve dok se u Googleu ne odluce punom parom upogoniti novi dizajn. Tada ce on postati pocetnom postavkom.

Više informacija potražite na Googleovoj stranici New Look.


Podijeli: Facebook Twiter