Ispao Marko Calic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Puljanin Marko Calic ispao je u drugom kolu na Svjetskom boksackom prvenstvu koje se održava u Milanu. Bolji od njega s rezultatom 8:3 bio je Turcin Bahram Muzaffer, koji je kljucnu razliku u mecu kategorije do 91 kilograma stvorio u drugoj rundi. Prva je naime okoncana rezultatom 1:1, ali je po isteku druge runde od tri minute na semaforu stajalo visokih 6:1 za Turcina. U trecoj su suci svakom boksacu dodjelili po dva boda za konacnih 8:3 s kojima je Muzaffer ušao medu 16 najboljih.

Ni Hrvoje Sep nije se uspio plasirati u osminu finala. U susretu 2. kola u kategoriji do 81 kilograma bolji od njega bio je Kolumbijac Jeysson Antonio Monroy Varela sa 16:8. Kolumbijac je najveci dio prednosti ostvario vec u prvoj rundi koju je riješio u svoju korist sa 7:2, a u drugoj i trecoj je tu prednost povecao do konacnih 16:8.

Stipica Brekalo oprostio se od SP-a porazom u drugom kolu kategorije do 75 kilograma od Irca Darrena O'Neilla 3:19. Irski boksac je potpuno nadjacao Brekala i bio je apsolutno bolji u sve tri runde u kojima je slavio 9:1, 5:2 i 5:0.

U ponedjeljak ce u ring superteškaš Marko Tomasovic. On ce u osmini finala boksati protiv Bjelorusa Viktora Zuyeva.


Podijeli: Facebook Twiter