Ispali Frano i Mirjana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Posljednji su u showu u subotu navecer nastupili Frano Lasic i Mirjana Žutic koji su poput vecine kandidata odabrali paso doble. No njihov nastup popratili su mlaki komentari žirija i mlake ocjene, ukupno 26, što ih je koštalo ispadanja iz natjecanja.

Franka i Ištvan prvi su koji su od preostalih šest parova nastupili u subotnjoj emisiji, a takoder su otplesali energicni paso doble i njih je, za razliku od Frane i Mirjane, bilo milina gledati. Iako su Elio i Dinko Franki zamjerili nedostatak dinamicnosti u torzu, ostatak žirija ih je pohvalio te im dodijelio visokih, ali ne i najviših, 36 bodova cime je par ostao medu favoritima sezone.

Slicno je bilo i s Ivom Šulentic i Damirom Horvatincicem koji su se ovoga puta uhvatili slow foxa; Iva je pokazala svu svoju dosad skrivenu gracioznost i zablistala u divnom kostimu te usput još jednom savršeno otplesala tešku koreografiju jednog od najtežih standardnih plesova. Žiri ih je nagradio s 35 bodova, znatno manje nego prošli put.

Ana i Nicolas su za svoj paso doble dobili pokude i porazne ocjene iznosa 23. Vrhunski dokaz netalentiranosti Ane Ugarkovic ponudio je Davor stihovima: "O Ana, tugo mojih dana", a Milka Babovic ponudom da joj pokaže kako za ples vježbati torzo dok stoji za štednjakom. Oni su se ipak provukli te ce nas svojom "plesnom vještinom" zabavljati i dalje.

Kao najvece iznenadenje veceri pokazali su se Gordan Kožulj i Ana Herceg koji su svoj paso doble plesali energicno i uvjerljivo što je oduševilo Dinka, ali i ostatak žirija. Dodijelili su im 33 boda. Vedran i Marija su se poput Ive i Damira odlucili za slow fox i zadovoljili žiri koji je odmah primijetio da se glumac u plesu opustio i izbrusio. Uz nekoliko zamjerki i savjeta, žiri je Vedrana i Mariju za to "nagradio" s bijednih 26 bodova.


Podijeli: Facebook Twiter