Ispala Puležanka Maja Malic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Preostalih šest kandidata imalo je laku ulogu u sinocnjem izdanju showa Hrvatska traži zvijezdu jer su zahvaljujuci tematskoj veceri trebali otpjevati jednu pjesmu svog idola i jednu pjesmu posvecenu voljenoj osobi, pa su se i ocekivale strastvene izvedbe što je svih šest kandidata i pokazalo.

No gledatelje se najmanje dojmila Maja Malic zbog cega je morala napustiti show.

Vecer je otvorio sjajni Juraj Jurlina pjevajuci hit Lennyja Kravitza 'Are You Gonna Go My Way', i to izuzetno uvjerljivo, žestoko, ali s primjerenom dozom svoje osobnosti zbog cega mu je i žiri iskreno cestitao ne navodeci nikakve zamjerke.

Drugu pjesmu 'Budi ponosan' Majki, posvetio je svom mladem bratu, otpjevavši je pun neskrivene strasti i više nego uvjerljivo dodajuci joj novu dimenziju svojim ekspresivnim nastupom. Ako ga je Bare gledao, sigurno je bio ponosan.

Duje Stanišic
pokazao se u ozbiljnom svjetlu odlucivši se za izuzetno zahtjevnu pjesmu 'Caruso' Luciana Pavarottija navodeci ga ujedno kao jednog od svojih najvecih idola. Izvedba je doista bila zapanjujuca jer je Duje pokazao snagu svog glasa i dubinu emocija koje je u stanju unijeti u pjesmu.

Drugu je pjesmu posvetio svim ljudima kojima je dosta nepravde i na neki je nacin neocekivano iznenadenje jer je rijec o nabrijanoj pjesmi odlicnih stihova grupe TBF 'Heroix'. I izvedba je bila izvan svih ocekivanja. Kao da je sam stajao iza tih stihova pjevajuci ih punog srca i cvrstog stava.

Maja Malic kao prvu je otpjevala pjesmu Nine Badric 'Za dobre i loše dane' posvetivši je svim ljudima koji su doživjeli loše vibracije od nekoga dok je kao svog najveceg pjevackog idola navela Alicu Keys izvodeci njezin hit 'Superwoman' koju je pak posvetila svojoj mami, baki ali i svim ženama.

I dok je izvedba Nininog hita bila prilicno dobra, ali ne i impresivna, 'Superwoman' Alicie Keys u njezinoj je izvedbi bila jednostavno fantasticna. Poput globalne zvijezde koja je gostovala u lokalnom showu, što ocito nije mislila i publika pred malim ekranima.

Hrvatska country zvijezda Jurica Gorša jedva je docekao da izvede pjesmu svog ocitog heroja Johnnyja Casha 'Ghost Riders' jer je bio i više nego uvjerljiv i odlican. Izvedba za cistu peticu. Drugu pjesmu posvetio je svojoj sestri koja je strastvena obožavateljica ?orda Balaševica, te je za nju izveo njegov pjesmu.

Na žalost, bio je prilicno neuvjerljiv i nesiguran kao da mu je prvi nastup mada ga je žiri ponovo nahvalio, ali najviše isticuci njegovo zabavljacke sposobnosti.

Vilibald Kovac
odlucio se za rock klasik grupe Deep Purple 'Soldier Of Fortune' Ritchiea Blackmorea. Što zbog toga jer je ipak u pitanju njegov heroj a što zbog toga, kako je naglasio, što mu je rock balada predstavljala izazov koji je položio sa odlicnom ocjenom jer je i skeptican Fox priznao da je impresioniran njegovim pjevanjem.

Posvecena pjesma bila je 'Bitanga i princeza' Bijelog dugmeta. Pjesmu cesto izvodi grupa njegovog tate Veseli dodatak, a osim tati i njegovom bendu, šarmantno ju je posvetio svojoj curi. I ponovo izvedba na mjestu sa njegovim pecatom rokerskog naboja i vrlo dobrim aranžmanom prateceg benda.

Vanna je pak idol Kim Verson koja je s neskrivenim velikim zadovoljstvom izvela njezinu pjesmu 'Pocetak i kraj' i ponovo žiri ostavila bez daha i to s pravom jer joj je ovaj nastup bio jedan od najuvjerljivijih. Djelovala je kao da izvodi svoj najveci hit. Samouvjereno, sigurno i uvjerljivo. Barem do drugog nastupa u kojem je izvela 'Let Me Be Youre Soldier' Celine Dion.

I da nije rekla da joj je i Celine Dion idol, pjevala je njezinu pjesmu 'Let Me Be Youre Soldier' kao da joj je Celine osobno poducavala pjevanju.


Podijeli: Facebook Twiter