Iskoristite blagdanske popuste u srebrnarnici ARGENTUM u centru Pule sa 30% nižim cijenama cjelokupnog asortimana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako su nakit i satovi već tradicionalno na vrhu liste najpoželjnijih božićnih poklona ove godine blagdanske kolekcije najvećeg hrvatskog lanca za prodaju nakita, srebrnarnica ARGENTUM, posebno su impozantne. Stoga, ukoliko ste u potrazi za savršenim darom kojim želite dragu osobu oduševiti odaberite nakit izrađen od plemenitih kovina, zlata ili srebra, sada dostupan po 30% nižim cijenama.

Među mnoštvom raznolikih modela najpopularniji je nakit s cirkonima, a darivanjem takvih modnih dodataka nećete pogriješiti jer je riječ o uvijek cijenjenim ukrasima koji se mogu uklopiti u baš svaki stil, donoseći pravu dozu glamura svakoj odjevnoj kombinaciji.

No, poklanjanjem zlatnog nakita zbog njegove veće vrijednosti darujete i pravi ulog u budućnost onome koga darujete, a dobro je znati da je nakon dugo vremena ove sezone posebno tražen zlatni nakit u žutoj boji. Iako je bijelo zlato posljednjih godina dominiralo po potražnji, ove godine žuto zlato, ono kakvo oduvijek najviše poznajemo, vratilo se na svjetske modne piste u velikom stilu.

Također, darivanjem tradicijskog nakita u zlatu i srebru izvrsna je odluka jer nakit oblikovan u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom jedan je od najpopularnijih darova za predstojeće blagdane. Kao originalan dar ali i suvenir trajne vrijednosti tradicijski nakit oduvijek je vrlo tražen jer predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.

Osim nakita, u srebrnarnici Argentum nalaze se i satovi renomiranih proizvođača sa također uvijek popularnim modelima crvenog ili zlatnog sjaja. Uz garanciju od dvije godine odaberite omiljeni model među brandovima Furla, Maserati, Sector, Cerruti 1881, Slazenger, Quantum ali otkrijte i novu Argentum kolekciju Daisy Dixon pokazivača vremena.

Cjelokupnu kolekciju potražite u ARGENTUM srebrnarnici u centru Pule na adresi Flanatička 10, a prilikom kupnje ostvarite 30% popusta na cjelokupan asortiman sve do 26.12.2017. godine.

Više o informacija potražite na web stranici: www.argentum.hr

(Promo)


Podijeli: Facebook Twiter