Iskonove nove centrale u Istri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Investicijom Iskona u nove centrale na području Istre, u gradovima Umagu, Poreču i Rovinju, usluge interneta, telefona i televizije ovog operatora postaju još povoljnije i kvalitetnije. Iako je Iskon nacionalno dostupan, izgradnja vlastite infrastrukture na području spomenutih gradova donosi nove mogućnosti stanovnicima. Najpopularniji Iskonovi TRIO paketi domove i tvrtke obogaćuju bežičnim flat internetom i besplatnim minutama razgovora, a tu je i usluga digitalne televizije s najvećim izborom kanala već u osnovnom paketu.

Ovisno o potrebama, moguće je  izabrati brzinu interneta (5/10 Mbps), minute razgovora (100 min /Pričalica sa 1500 min) te međunarodne razgovore po cijeni lokalnog poziva unutar EU. 60-ak nacionalnih, dokumentarnih, dječjih, filmskih, sportskih, glazbenih i informativnih TV kanala u sklopu usluge Iskon TV moguće je dodatno proširivati u PLUS paketu, ali i posebnim tematskim paketima poput filmskog HBO-a, zabavnih PINK kanala ili HD paketa koji na zaslon televizora donosi najkvalitetniju sliku.

Ulazak Umaga, Poreča i Rovinja u tzv. narančastu zonu dostupnosti korisnicima predstavlja i mogućnost uvođenja dodatnog TV prijamnika u kućanstvo, čime prestaju sve prepirke oko gledanja željenih programa. Iskonova bogata Videoteka garantira zabavu koja nikada ne prestaje, s uključenih više od 2.000 filmskih naslova, dok opcija Snimalica omogućuje gledanje snimljenih TV sadržaja s vremenskim pomakom i pauziranje redovnog programa. Iskon je prvi u Hrvatskoj predstavio i Iskon.TV aplikaciju za mobitele, tablete i računala koja omogućuje praćenje popularnih kanala u pokretu, bez obzira na lokaciju.

Isprobajte usluge prije donošenja konačne odluke

Iskon je novim korisnicima ponudio i popularnu Try&Buy opciju, koja nudi raskidanje pretplatničkog ugovora bez izlazne naknade tijekom prva tri mjeseca korištenja usluge. Novi korisnici, ali i postojeći koji žele nadograditi svoju uslugu, umjesto Try&Buy-a mogu odabrati tablet Vivax 7'' već od 39 kuna. Provjera dostupnosti i više informacija o uslugama može se potražiti na www.iskon.hr ili pozivom na broj 0800 1000.

 

Dugogodišnje iskustvo u radu s poslovnim korisnicima i mogućnost prilagodbe specifičnim potrebama čine Iskon savršenim odabirom među obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, ali i tvrtkama s velikim brojem zaposlenika. (Promo)


Podijeli: Facebook Twiter