Išarane fasade u Flavijevskoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U pulsku redakciju Glasa istre javilona se jedan gradanin koji nas je oabvijestio da je cijela Flavijevska ulica, koja od Arene vodi prema kružnom toku, išarana. Kao vlasnik jednog od tamošnjih poslovnih prostora, kaže nam da se cijela "šarada" dogodila u noci sa subote na nedjelju, a njega je taj prizor docekao u ponedjeljak ujutro.

I doista, imali smo i mi što vidjeti. Na svakom koraku nizali su se potpisi po fasadama, bez nekog vidljivog motiva ili smisla. Ocito se jedan subotnji provod dijelom "odigrao" u Flavijevskoj ulici, a nastradale su pritom zgrade i fasade.



Na upit jesu li upoznati sa situacijom u toj ulici i imaju li ikakve ingerencije, u gradskom komunalnom redarstvu nam je voditelj Milenko Modrušan rekao da je za to nadležna policija.

- Komunalno redarstvo u ovom slucaju nema nikakve ingerencije. Ono što bih ja savjetovao suvlasnicima zgrada, jer se ipak radi o njihovoj privatnoj imovini, je da pozovu policiju i da se eventualno pokušaju utvrditi pocinitelji. U tom slucaju imali bi mogucnost tražiti i obeštecenje za nastalu štetu, ustvrdio je voditelj komunalnog redarstva.


Podijeli: Facebook Twiter