Isaiah Washington ponovno u "Uvodu u anatomiju"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumac Isaiah Washington, koji je u prve tri sezone Uvoda u anatomiju glumio dr. Prestona Burkea, u svibnju će gostovati u jednoj epizodi te popularne američke serije, izvijestili su producenti.

Washington (50) prije sedam godina izbačen je sa seta zbog verbalnih sukoba i homofobnih komentara na račun kolege T. R. Knighta, koji je u seriji glumio dr. Georgea O'Malleya, a nakon toga je priznao da je homoseksualac, piše BBC.

Washington će reprizirati ulogu dr. Burkea u epizodi u kojoj će se gledatelji oprostiti od jednog od omiljenih likova serije, dr. Cristine Yang, koju tumači Sandra Oh. "Iznimno mi je važno da Cristinino putovanje završi na najbolji mogući način, a Burke je zbog toga jako važan. Naime, on je ključ koji će omogućiti da se njezina priča zaokruži", rekla je jedna od autorica serije Shonda Rhimes.

Dr. Burkea su gledatelji posljednji put vidjeli na kraju treće sezone kada je ostavio Cristinu pred oltarom.

Obožavatelji serije su podijeljeni. Jedni s oduševljenjem očekuju ponovno pojavljivanje omiljenog lika, a drugi smatraju da je prošlo previše vremena i da se Washington nije trebao vraćati u seriju. Trenutačno se u SAD-u prikazuje deseta sezona serije. Govorkalo se da će biti posljednja, no još uvijek nema potvrde o tome. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter