Iron Maidnem na Twin Horn partyju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zvijezde druge veceri 17. Twin Horn Beach Partyja bili su Iron Maidnem, real tribute bend Iron Maidena, ciji su clanovi u petak na noge podigli sve prisutne na pulskim Monumentima. Madari su u dvosatnom nastupu vješto odsvirali stare i novije hitove legendarnih britanskih heavymetalaca.

Publika je s vokalom koji je sišao s bine otpjevala je pjesmu "Running Free". Svirka od dva sata brojnoj publici nije bila dovoljna pa su energicni decki odlucili odsvirati bis na kojem se, kao i na koncertu Maidena, pojavila dvoipolmetarska maskota Eddy te prodefilirala pozornicom. Bend Iron Maidnem (rijec majdnem na madarskom znaci skoro, zamalo) nastao je 1996. godine radi razonode, a danas ga nazivaju jednim od najboljih tribute bendova Iron Maidena.

Nimalo lošiji nisu bili Problem Child, Zagrepcani koji sviraju obrade pionira heavy metala AC/DC-a. Cetveroclani bend odsvirao je najvece hitove te žestokim nastupom takoder raspjevao i rasplesao brojnu publiku.

Ovu vecer heavy metala upotpunili su i nastupi pulskog Monaha i slovenskog benda XXX, koji je za kraj zabavio prisutne raznim obradama karakteristicnim za bikerska okupljanja. Osim dobre muzike i ispijanja hektolitara piva, posjetitelji su mogli prošetati i pogledati raznolike primjerke motora, od najmodernijih jurilica do APN-a šestice i oldtajmera. (A. ŠIMIC)


Podijeli: Facebook Twiter