Iron Maiden 17. lipnja u Beogradu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najtraženija svjetska metal grupa Iron Maiden 17. će lipnja u sklopu svjetske turneje Maiden England nastupiti na Kalemegdanu, u parku Donji grad u Beogradu. Veliki koncertni spektakl, jedini na području bivše Jugoslavije, bit će im prvi nastup pod otvorenim nebom još od njihovog gostovanja u Beogradu 1981. godine. 

- Ne možemo dočekati da Maiden England Show stigne u Beograd, posebno jer je riječ o tako povijesnom mjestu kao što je Kalemegdan. Maiden England turneja je većim dijelom bazirana na turneji "Seventh Son of the Seventh Son" iz 1988. godine pa će set lista biti iz razdoblja osamdesetih, što znači da ćemo mnoge od pjesama izvoditi posljednji put uživo.

Donosimo zapanjujuću rasvjetu, novu binu, razne inkarnacije Eddieja, puno pirotehnike i sve one uzbudljive stvari koje fanovi najviše vole, poručio je pjevač grupe Bruce Dickinson.

Kao predgrupa će na koncertu u organizaciji Avalon produkcije nastupiti švedska metal atrakcija Ghost. Prodaja ulaznica započinje 25. veljače u 10 sati preko svjetskog Iron Maiden fan kluba te 26. veljače širom Srbije i cijelog svijeta putem europske mreže Eventima. (I. Ko./NL)


Podijeli: Facebook Twiter