Ipsilon: Kamionu puknula guma pa se prevrnuo na krov

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

U jutarnjim satima u četvrtak dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, već je samo zabilježena materijalna šteta.

Naime, oko 5.30 sati se na cesti nedaleko od mjesta Medaki dogodila prometna nesreća kada je 54-godišnjak iz Zagreba upravljao automobilom Toyota Auris zagrebačkih registracijskih oznaka koji je izlaskom iz blagog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad automobilom, izletio s kolnika u gusto raslinje i prevrnuo se na bočnu stranu.

U nesreći je nastala materijalna šteta od dvadesetak tisuća kuna, a vozaču je izdan prekršajni nalog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nešto kasnije oko 8.40 sati je na teretnom vozilu, odnosno prikolici puknula guma dok se kretao Istarskim ipsilonom iz smjera Učke prema Pazinu te se uslijed toga prikolica sa šljunkom prevrnula na bok. Promet se ipsilonom odvijao otežano dok su službe Bine Istre očistile kolnik od šljunka, a kada je prikolica ispravljena i promijenjena joj je guma, nastavila je svoj put. Ozlijeđenih u nesreći nije bilo, a promet nije bio obustavljen. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter