iPhone 5 dolazi tek u rujnu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vijest o kasnijem izlasku pete generacije iPhonea je pocela kao glasina, no informacije da Apple nece najaviti novu generaciju (petu) iPhonea u lipnju ili srpnju su sada sve konkretnije.

Reuters javlja da je potvrdio iz tri nezavisna izvora da ce proizvodnja novog iPhonea zapoceti tek u srpnju što znaci da cemo prve uredaje vidjeti u prodaji u rujnu 2011. godine.

Apple je prvi iPhone pustio u prodaju krajem lipnja 2007. i nije previše odstupao od tog termina svakim sljedecim modelom pa je bilo sasvim opravdano ocekivati da ce i peta generacija ovog pametnog telefona biti predstavljena pocetkom ljeta 2011.

Nije još poznato kada Apple misli službeno pokazati novu generaciju svog pametnog telefona. Tvrtka, kao i obicno, brižno cuva sve informacije o datumu pocetka prodaje i samom uredaju za sebe.

Reutersov izvor tvrdi da bi novi iPhone trebao izgledati slicno aktualnom modelu, ali da ce dobiti snažniji procesor, bolju kameru i ekran više rezolucije. Znaci li to i povecanje dijagonale ekrana, nije poznato, no sigurno je to da cemo se ove godine morati malo strpjeti.


Podijeli: Facebook Twiter