iPad konacno stiže u Hrvatsku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon podužeg išcekivanja konacno ce i hrvatski zaljubljenici u Appleov iPod moci kupiti najpopularniji tablet u domacim trgovinama. Cijena osnovnog modela iPada od 16GB je 3.949 kuna. Za model 3G od 16GB trebat ce izdvojiti 4.749 kuna, a 5.549 kuna za iPad 3G od 32GB. Najbogatiji model 3G od 64GB stajat ce 6.349 kuna.

Appleov tablet u pocetku ce se prodavati iskljucivo u trgovinama iStyle, HGspot i TechnoMax, a domaci operateri vec su svojim korisnicima priredili poklone i akcije prilikom kupovine iPada.

Tako ce HT prvih sto korisnika koji u T-Centrima od 28. sijecnja potpišu ugovor na Mobile Internet tarife – 1 GB, 6 GB ili 10 GB, nagraditi s 500 kuna poklon-bona za kupovinu iPada. Takoder, prvih 1.000 Simpa Internet korisnika koji kod Apple partnera kupe iPad od HT-a dobivaju MicroSim kartice s ukljucenih 1,5 GB podatkovnog prometa.

Vipnet svojim korisnicima nudi broadband tarife pripremljene baš za iPad korisnike. Ova ponuda ukljucuje prepaid Vipme Broadband MicroSIM karticu s podatkovnim paketom od 1 GB po cijeni od 50 kuna. Korisnici, naravno, mogu odabrati i pretplatnicku MicroSIM ponudu te ukoliko potpišu ugovor do 31. ožujka, ostvaruju 50 posto popusta na pretplatu za broadband tarife, i to zauvijek.

Korisnici koji koriste više podatkovnog prometa mogu odabrati pretplatnicku tarifu s paketom od 5 GB prometa za 99,50 kuna, što ukljucuje 50 posto popusta na pretplatu.


Podijeli: Facebook Twiter